Få en variert arbeidspraksis i hovedstaden Dhaka.

I Bangladesh vil hovedpraksisplassen være på senteret Basha. Her vil elevene være cirka 2 ganger i uka. Det er en arbeidsplass for kvinner som har vært utsatt for eller er i risikosonen for menneskehandel, hvor barna til kvinnene som arbeider går i barnehagen. En elev vil bidra i barnehagen, mens en annen vil gi opplæring innenfor IT (Facebook, Instagram, Word, Excel, bilder og så videre).

Én gang i uka vil elevene være på Martin Luther College. Dette er en kristen videregående skole støttet av Normisjon i Norge. Her jobber teamet som engelsklærere og miljøarbeidere med blant annet ungdomsarbeid og kristne samlinger knyttet til internatet på skolen.   Her får du tilbringe en del tid sammen med ungdommene på hotellet hvor de bor, snakke, spille spill og delta i kveldsbønnen deres.

Det kan også bli mulighet for å bidra som baristaer på North End Café. Det har vist seg å være en veldig god arena til å evangelisere, både i ord og handling. Mulige tilleggspraksiser kan også være å bidra i ungdomsarbeidet til Dhaka Youth Fellowship eller i et misjonsrettet kirkeprosjekt på universitetet.

«Du føler at du virkelig hører hjemme og har kommet til rett sted! Bangladesh kan ikke forklares, det må oppleves.»

– Team Bangladesh (Global disippel 2013/2014)

Praktisk

#1 Teamet bor sammen i en egen del av leiligheten til to av Normisjons ledere for arbeidet i Bangladesh. Her har dere eget bad og mulighet til å lage mat.

#2 Dere vil bli en del av et nyoppstartet kristent ungdomsarbeid som samler flere hundre unge hver fredag

#3 Du kommer langt med engelsk i hovedstaden, men det er en fordel å kunne noe bengali. Hele teamet deltar på språkkurs de først tre ukene av oppholdet.

Se mentor Gerd Eli fortelle en sterk historie fra arbeidet til Basha

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share