Få en variert arbeidspraksis i hovedstaden Dhaka.

Som praksis i Bangladesh har du flere valgmuligheter.

Du kan undervise i engelsk på Martin Luther College, en kristen videregående støttet av Normisjon i Norge. Her jobber teamet som engelsklærere og miljøarbeidere med blant annet ungdomsarbeid og kristne samlinger knyttet til internatet på skolen.

Elevene på Martin Luther College kommer ofte fra områder med human trafficking og alternativet til å gå på skole kan være å jobbe i en tekstilindustri med omfattende menneskerettighetsbrudd.  Samtidig får du tilbringe en del tid sammen med ungdommene på hotellet hvor de bor, snakke, spille spill og delta i kveldsbønnen deres.

I tillegg kan man delta på ungdomsarbeidet Dhaka Youth Fellowship.

En annen mulig tilleggspraksis er å være med som ledere for en gruppe for barn som går på Grace International School, alder ca 7-12 år. Dette er en samling hver torsdag fra kl 1730 til 1900 med åndelig og sosialt samvær. Foregår på engelsk.

Du kan også bidra på barnehagen til «Håpets hus», arbeidet Basha. Det er en arbeidsplass for kvinner som har vært utsatt for eller er i risikosonen for menneskehandel, hvor barna til kvinnene som arbeider går i barnehagen. Der bidrar man med praktiske oppgaver, omsorg for barna og kanskje mulighet til å lære de ansatte litt engelsk.

Årets team har i tillegg fått mulighet til å jobbe som barista på en kafé i Dhaka. Det har vist seg å være en veldig god arena til å evangelisere, både i ord og handling.

«Du føler at du virkelig hører hjemme og har kommet til rett sted! Bangladesh kan ikke forklares, det må oppleves.»

– Team Bangladesh (Global disippel 2013/2014)

Praktisk

#1 Teamet bor sammen i en egen del av leiligheten til to av Normisjons ledere for arbeidet i Bangladesh. Her har dere eget bad og mulighet til å lage mat.

#2 Dere vil bli en del av et nyoppstartet kristent ungdomsarbeid som samler flere hundre unge hver fredag

#3 Du kommer langt med engelsk i hovedstaden, men det er en fordel å kunne noe bengali. Hele teamet deltar på språkkurs de først tre ukene av oppholdet.

 

Se mentor Gerd Eli fortelle en sterk historie fra arbeidet til Basha

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share