Filippinene

FILIPPINENE

BOSTED

Olongapo

SPRÅK

Filippinsk / engelsk

I kystbyen Olongapo får du være med å jobbe mot prostitusjon og menneskehandel.

Olongapo ligger helt ut mot kysten på Filippinene, og er en nydelig by med høye palmer og lange strender. Byen er et populært turistmål, men dette gjelder dessverre også sexturisme. Det er estimert at rundt 800 000 menn, kvinner og barn jobber i sex-bransjen i Filippinene. De fleste er så fattige at de ikke har noe annet valg.

I denne byen har Ungdom i oppdrag en base som jobber aktivt for å gi jentene i bransjen en ny mulighet. De driver med evangelisering på barer og i fengselet, og tilbyr hjelp som bolig, utdanning/yrke, bibelundervisning og barnepass. Alt for å hjelpe mennesker med å reise seg igjen. Teamet får også tilbud om å reise ei uke på outreach til fjellregionen.

Mange av damene i staben har tidligere jobbet på gata, og er et vitnesbyrd på at denne typen arbeid virkelig hjelper.

Til denne spesielle praksisplassen er vi spesielt på utkikk etter deg som allerede har hatt en pause etter videregående. Våre studenter vil bli en del av staben på Ungdom i oppdrag-basen.

Praktisk

#1 Teamet bor på Ungdom i oppdrag-basen som er ledet av et norsk/filippinsk ektepar, og dere spiser alle måltider der. Basen er sentralt plassert med gangavstand til kjøpesenter, så det er selvfølgelig mulig å spise ute også.

#2 Filippinene er et flott land som har mye å by på. På fritiden vil det være muligheter for utflukter til både fjell og øyer, dykkerkurs, delfinpark og tigersafari. Her er det bare å slippe kreativiteten løs.

#3 Vi ønsker hovedsakelig å sette sammen et team med søkere som er født i år 2000 eller tidligere.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share