Story & Media

NYHET!

Reis fra land til land og formidle gode nyheter om hva Gud gjør.

Utstyrt med kamera, datamaskin, penn og papir får du i oppdrag å formidle bilder, film og artikler fra misjon i flere land.

Opplevelsene formidler du via magasiner, blogg og sosiale medier til alle andre som er interessert i å følge med.

Norsk misjon har en lang og stolt historie over store deler av verden. Formidling av historier fra dagens arbeid er en viktig del av misjonsinnsatsen, slik at det skapes stadig større engasjement for misjon hjemme i Norge.

I stedet for å bo og arbeide i én fremmed kultur i 4,5 måneder, skal Story & Media-teamet besøke tre forskjellige land i løpet av utlandsoppholdet på Global disippel.

Hovedsakelig vil teamet besøke land hvor andre team fra klassen befinner seg, sannsynligvis tre land i Asia. Der skal dere bli kjent med kulturen og det lokale arbeidet samtidig som dere intensivt jobber med formidling av historier og inntrykk før dere reiser videre til neste land.

«Det er så mye å bearbeide og så mye vi vil dele.»

– Student på Gå Ut Senteret 2016/2017

Teamet disponerer noe foto- og videoutstyr som tilhører skolen, men du må regne med å måtte ha eget kamera og egen datamaskin.
I hvert land teamet besøker produserer dere f.eks. artikler, portrettintervjuer, bildedatabase, filmer og blogginnlegg.
Alle studenter betaler kun faktiske kostnader i forbindelse med eget utlandsopphold. På grunn av forflytning mellom flere land vil Story & Media-teamet få noe økte kostnader sammenlignet med andre team.

ME-
DIA

Webhotell levert av Nordic Hosting AS