Janne (nede til høyre):
Janne er vår fantastiske teamleder. Hun er 19 år og kommer fra Bjerkreim (et sted som ingen vet hvor er, men som hun snakker veldig varmt om). Janne er veldig positiv og har alltid et smil på lur. Hun er svært aktiv og liker generelt det meste av sport og friluftsliv. Janne er veldig pratsom, noe som resulterer i at vi andre på teamet får høre mange morsomme historier fra livet og hverdagen hennes, noe som ofte fører til store latterutbrudd i resten av teamet. Hun er en veldig god teamleder som ser alle og gir alle rom.

Jeanette (nede til venstre):
Med sine 20 år er Jeanette den eldste på teamet. Denne lattermilde skjønnheten kommer fra Nesodden og er vår kjære østlending, til tross for at hun stadig vekk etterligner oss vestlendinger. Økonomien vår er i trygge hender da Jeanette har rollen som økonomiansvarlig. Hun har oversikt og kontroll på det meste. Det er ikke bare penger hun er flink å passe på, men også at alle rundt seg har det bra. Jeanettes hjerte rommer alle og hun har en spesiell evne til å møte alle med omtanke og respekt. Vi er utrolig glad for å ha Jeanette med på teamet og vet at hun alltid gir oss en klem når vi trenger det.

Helen (oppe til høyre):
Helen er 19 år, kommer fra Hommersåk og er teamets bloggansvarlige. Hun er 100% original og fantasien hennes ser ingen grenser, dette får vi ta del i gjennom hennes kreative måter å fortelle ting på. Nysgjerrigheten og oppdagelseslysten hennes er det heller ingenting å si på. Helen er profesjonell på å strø gullkorn rundt seg, noe som skaper mye latter i teamet. Hun er veldig omtenksom og ønsker at alle skal ha det fint. Teamet hadde ikke vært det samme uten Helens latter, refleksjoner og herlige vesen.

Viktoria (oppe til venstre):
Vår kjære helseansvarlig, Viktoria, er 19 år, og kommer fra Odda innerst i Hardanger. Hun er smilende og sprudlende til 1000! Viktoria er flink til å engasjere seg i alt hun gjør og dette er noe teamet virkelig setter pris på. Hun liker å være aktiv og er alltid klar for å finne på noe gøy, derav svært leken. Viktoria er veldig fornuftig og jordnær, og fink til å ta avgjørelser der alle blir tatt hensyn til. Denne vakre og positive jenta er utrolig trygg å være rundt, noe hun viser gjennom sin hjertevarme omtenksomhet.

Webhotell levert av Nordic Hosting AS