Endelig! 

Det er en god gjeng med studenter som endelig har inntatt Trondheim og Gå Ut Senteret til skolestart denne helgen. De ansatte er klare for et spennende år samme med de nye studentene.

– I fjor var jeg student på Gå Ut Senteret og på linjen Global disippel. Jeg reiste i 4,5 måneder med teamet Story & Media til Nepal, Bangladesh og Kambodsja. Gjennom undervisningen på skolen og tiden i utlandet fikk jeg lære mer om hva Bibelen sier om misjon. Jeg får være på lag med Jesus, for å nå ut med de gode nyhetene. Gjennom bilder og tekst fikk jeg formidle hjem, hva Gud gjør i landene vi reiste til. Nå ønsker jeg å være med å engasjere flere.

– Jeg ser skikkelig frem til å være ettåring dette skoleåret. Den nye gjengen som har inntatt skolen virker klare for et actionfylt år, det er jeg også. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med dem og har forventning til at de skal få et like betydningsfullt år som det jeg fikk. Jeg håper også at noen av mine erfaringer fra fjoråret kan være med å utruste dem inn i deres tjeneste.

Studentene går sammen ned til Salem Menighet i sentrum.