Her flyr vi over Istanbul

Nå har vi vært i Senegal i snart to uker, og det har vært noen intense dager! Det hele startet med en 55-timers lang reise med både fly og buss. Da vi endelig kom fram til byen vår, var vi nokså trøtte og slitne.

Heldigvis har vi brukt god tid på å komme inn i vår nye hverdag. Litt etter litt har vi blitt kjent med den nye byen, kulturen og menneskene. Det er mange inntrykk som vi nesten ikke rekker å prosessere før noe nytt skjer.

Vi er veldig fornøyde med vårt nye hjem for de neste fem ukene. Eskil bor i et bygg som blir brukt som skole til de norske misjonærbarna, mens jentene bor i en leilighet 50 meter unna. I tillegg har vi en stor uteplass hvor vi blant annet kan spise frokost mens vi ser på aper. 

Vi er så heldige som har kommet til et fantastisk team av norske misjonærer som har tatt oss veldig godt imot! De neste ukene skal vi få være med på mye av det arbeidet misjonærene gjør her i Senegal. I tillegg til å bli kjent med det norske teamet, har vi vært på besøk på tun og smakt bissab (en veldig søt drikk som smaker som solbærtoddy), vært med på bibelgruppe i landsbyen og besøkt barnehjemmet vi skal jobbe på én gang i uken.

Vår nye stil de neste ukene!

Vi har også vært hos skredderen og sydd oss klær som passer litt bedre inn i kulturen her i Senegal. Det er stas å få seg lokale klær! 

Vi er klare for å være med på det Gud gjør her og gleder oss til innholdsrike dager med landsbybesøk, jobbe på barnehjemmet og å bli kjent med de lokale!

Følg oss gjerne på instagram; @teamsenegal22 for å få jevnlige oppdateringer!