En håpløs situasjon…

På grunn av koronasituasjonen var de siste ukene før påske veldig utfordrende for oss på Team Holmlia. Hele Osloregionen gikk i fullstendig lockdown og praksisen vår ble satt på vent. Vi ble sittende 4 jenter i en liten leilighet på rundt 45 kvadratmeter. Været var ustabilt, motivasjonen sank og hele situasjonen virket helt håpløs.

Det glade Sørlandet!

Til slutt fikk vi nok og flyktet til det glade Sørlandet, mer presist Flekkefjord. Der ble vi boende i nesten to uker, takket være et fint lite sørlandshus vi lånte av familien til Ina.

I Flekkefjord fortsatte vi praksisen vår på språk-café og gudstjenester via zoom. Ellers brukte vi mye tid ute på tur i heia, i de koselige gågatene i sentrum og på Jærstrendene. Vi fikk også dra fysisk på et ungdomsmøte i Sokndal, noe vi ikke har fått gjort på lenge! Det var rart for oss at det ikke var mange koronarestriksjoner på Sørlandet, når man i Oslo så vidt kunne dra på butikken.

Ny praksisplass

Samtidig som vi nøyt sørlandsværet og friheten, stengte Oslo mer og mer ned. Vi skjønte at det ikke var bra for oss å dra tilbake til Oslo, for å så være innestengt i den lille leiligheten vår. Dermed ble vi usikre på hva vi skulle gjøre videre etter påsken. Skolen foreslo da at vi skulle få en ny praksisplass etter påske – og nå er vi i Trondheim!

Her i Trondheim skal vi jobbe i en internasjonal barnehage og bidra i konfirmantarbeid. Vi skal heldigvis fortsette med litt interkulturelt arbeid gjennom leksehjelp, hjemmebesøk og kulturdager. Vi har flyttet inn i en stor og flott leilighet i et koselig strøk på Ranheim!

Derimot skal vi ikke gi helt slipp på Holmlia. Det var sårt å måtte si farvel med de fine menneskene vi fikk bli kjent med. Vi er derfor veldig glade for at vi får lov til å fortsette med noe av den digitale praksisen vi hadde der, i tillegg.

Gud har alltid en plan

Det har vært mye frem og tilbake med situasjonen vår i denne perioden, men heldigvis har Gud alltid en plan. Nå er vi utrolig spente på hva Han har for oss de neste 6 ukene!

Vi gleder oss masse til vår og nye eventyr i Trondheim! <3

Gjerne be for oss!

Gjerne vær med å be for oss og den nye praksisen vår. Be også for alle de nye «Faith in Action» teamene som er sendt ut i praksis rundt om i Norges land!

Bibelskole neste år?

Inntaket for neste skoleår er godt i gang! Sjekk ut de ulike linjene og søk om plass i dag.