Fire måneder har gått, og vi gutta i Katmandu forbereder oss på den lange reisen hjem til Norge. I løpet av denne tiden har vi blitt kjent med så mange herlige barn og unge  som har gjort hverdagen vår til en fest og glede.  Men hvordan har hverdagen på jobb vært? Og hva slags arbeid har vi drevet med mens vi har vært her?

På morgensamling for elevene ved ABBS. De ansatte er i gang med dukketeater

I løpet av oppholdet har vi jobbet på ABBS, et dagsenter for barn og unge med funksjonshemmende nedsettelse. Elevene har ulike nedsettelser og er plassert i ulike rom etter ulike behov.

Arbeidsdagene har vært en glede. Vi starter hver morgen med morgensamling og bønn etterfulgt av å leke både ute og inne. Aktivitetene som vi har vært med på å lage har bestått av både moro og læring for elevene.  Etter de har spist har elevene sovestund som er herlig for både barn og voksne. Etterpå avslutter vi dagen med å gi lekser til barna før de reiser hjem.

Sondre og Amid etter en lang dag på skole

Selv om det har vært gøy å jobbe på ABBS krever det mye tålmodighet, ikke alle elevene er så rask på å lære. Inniblant så leverer elevene inn leksene sine med farget epler når de egentlig skulle telle dem, eller så kan de ha en dårlig dag noe som kan påvirke klassen. Hverdagen har ikke bare bestått av lek og morro, men også mye tålmodighet og kjærlighet. Men når man ser ungene mestre sine utfordringer med å få alt riktig på en lekse eller kommer løpende bort under morgensamling for å klemme ut pusten av deg har vært verdt turen ned til Nepal. I et land med så mye elendighet kan man også finne så mye herlighet.

PS: Vil du bo og arbeide i Nepal eller et av våre andre praksisland i 4,5 måneder mens du går på bibelskole neste år? Søk om plass i dag!