Hver annen mandag er det kvinnegruppe. Forskjellige kvinner i ulik alder, kultur og religion møtes for å snakke og diskutere spennende temaer som f.eks hvordan det er å være kvinne der man kommer fra, med tanke på forventninger som kommer fra samfunnet, familie osv.

På det ene møtet så var alle med å pakke noen pakker med sjokolade til dem som sitter i fengselet. Det minner oss veldig på Ubetinget kjærlighet som Jesus har visst oss. Det er fint å kunne dele den kjærligheten med hverandre.

Noe av det beste har også vært Bibellesingsmøter. De møtene foregår på onsdag ettermiddag kl 17. På de møtene så leser vi enkelte vers av et kappitel og så diskuterer vi etterpå det vi har lest. Vi kan også komme med egne erfaringer og ting vi blir minnet på av det vi har lest. Alle får dele det de ønsker. Det blir en fin samtale.

Hyggelig pizzalaging i et godt fellesskap

Etter bibellesning er det møte for unge. Der gjør man litt forskjellig. F.eks lager pizza! Det blir mye latter og man kan være kreativ ved å eksperimentere litt med hva man skal ha oppå pizzaen.

Det er også ungdomsmøter der man kan finne på noe gøy. Siden det er jul snart, fikk vi mulighet å lage pepperkaker med pynt og være kreative og lage Juleting.

Dette er et bilde av matter og utstyr på Frelsesarmeen til kvinnetrening.

Hver torsdag kl 17 har Frelsesarmeen trening for kvinner. Det er lavterskel, så alle kan komme å være med. Til vanlig pleier det å være Gudstjeneste der oppe. Anastasija og Maria syntes det var gøy å være med på treningen og få litt større muskler 🙂

Utenom de vanlige aktivitetene kan man også bidra i Frelsesarmeen på andre måter. F.eks gjennom lovsang! Det gjør også at man har det morsomt sammen og blir bedre kjent med de andre unge som jobber der.

«Jeg syns det er veldig gøy at jeg får bruk for mine musikalske ferdigheter i en sammenheng der jeg kan prise Gud» sier Anastasija.