Katmandu er rikt på inntrykk og opplevelser. Til nå har vi fått se stupaer og templer, kaotisk trafikk og mange apekatter. Med ulik erfaring i bagasjen prøver vi å navigere oss gjennom det vi nå kaller hverdag, fordele arbeidsoppgaver og samtidig ha det gøy. So far, so good.

Første gudstjeneste

Etter de første par dagene i turisttilværelsen begynte vi for alvor. Vi passerte åtte felt på ringveien for å delta på gudstjeneste i House of Hope, til tross for at vi bare kan fem ord på nepali. Likevel er det noe spesielt med å se verdifulle mennesker overgitt i tilbedelse. Selv om jeg med hodet vet at Gud er allmektig, at Han kjenner alle språk og kulturer, er det like spesielt hver gang jeg får oppleve at Gud er den samme i Nepal, som i Etiopia, som i Bolivia, og som i Norge.

Etter gudstjenesten var vi også så heldige at vi vant tilliten til noen av barna på søndagsskolen. Blant dem noen ivrige potensielle fotografaspiranter.

Vi gleder oss

Spennende blir det. Såpass vet vi. Vi venner oss til lyder og lukter, til å ikke vite hva vi går til i morgen. Vi planlegger så godt vi kan, men ting blir sjeldent slik vi hadde tenkt. Kule motiver havner ut av fokus, korte avstander blir lange, og språklig forvirring sender oss både hit og dit.

Det er virkelig godt å kjenne at vi ikke reiser ut i den store verden alene, og vite at vi kan hvile i løftene som er gitt oss.

«Fred være med dere! Som Far har sendt meg, sender jeg dere.» –Joh 20:21

 

Bibelskole neste år?

Vi har startet inntaket til skoleåret 2019/2020. Søk om plass i dag!

Comments

Jeg forstår at det krever stor tilpasningsevne og fleksibilitet nå! Godt at dere husker at Gud er med i alt! Guds velsignelse og beskyttelse. Ber om stor evne til språklæring!