De siste to ukene har vi vært turister i nye omgivelser, nemlig Thailand og Phokara (Nepal) Turistfaktoren har vært på topp, og vi har fått mange nye og spennende inntrykk. Det er viktig med en liten hvilepause.

Smakssansene og luktesansene har fått prøvd seg på nye eventyrlige smaker, og vi har også blitt noen erfaringer rikere på hvor heldige vi er som får bo i Okhaldhunga. Vi koste oss masse på ferie, men gledet oss svært mye til å komme tilbake til vårt andre hjem.

 

 

Det som er trygt å tenke på er at selv om vi tar en to ukers ferie, tar aldri Gud fri. Han vil konstant være ved vår side, enten det er i Mallorca på charterferie, oppe i fjellene, eller liggende i en blomstereng med nakne tær og norsk sommerbris. Kongenes konge stopper ikke å helbrede, røre ved og fylle mennesker med sin kjærlighet, for å ta ferie. Han jobber konstant dag og natt, og det er helt rått å tenke på!

 

 

I løpet av oppholdet her i Nepal har vi lært av menneskene her, at det er viktig å leve i nuet. Ta en dag om gangen, det nytter ikke å bekymre seg for morgendagen, den har nok med seg selv. Legg vekk stresset som kryper seg oppover skuldrene og stol på at Gud har kontrollen. Helt oppriktig mener vi at alle skulle tatt seg en tur til Nepal, helt objektivt selvsagt. Gud gjør undre og helbredelser på sykehuset i Okhaldhunga, han er her med barna sine. Det er virkelig vakkert å være vitne til! Ferie er heldigvis ikke noe kongenes konge trenger, han tar aldri ferie fra barna sine!