Wow, hvordan tiden flyr! Vi prøver å ikke telle uker, men det er ikke til å unngå å merke hvor fort tiden allerede har gått her nede! Teamet prøver stadig å utnytte tiden til det fulle, noe som kan være ganske så krevende i varmen. Vi lever i konstante 30 grader, med veldig lite slingring, som virkelig er blitt en utfordring for en hver.

Nusa Lembongan

Vi er midt i regntiden, og dagene regner mer eller mindre bort. Vi har noen solskinnsdagen inni mellom, men vi renger alltid med litt regn. Forrige helg tok vi sjansen på å reise bort til en av de mange øyene som er i nærheten, Nusa Lembongan. Her leide vi scootere og kjørte rundt på øya. Øya er veldig liten, så det var ikke noe problem å oppleve det meste på et par timer, før solen gikk ned, klokken halv 7. Neste dag tok vi snorkler og svømmeføtter i bruk, og heiv oss uti Indiahavet. Noe som skremte noen og fikk frem nysgjerrigheten i andre. Her så vi blant annet en rokke, som igjen, skremte noen, men langt i fra alle.

Mangel på julestemning

Julen har ankommet, og personlig har desember aldri gått så fort før, men det kan ha noe med at ingen av oss har pådratt seg noe form for julestemning enda. De steikende 30 gradene og den konstante svettingen har nok noe med saken å gjøre. Vi har prøvd; lussekatt baking, julemusikk, kakao med både marsmallows og krem, julefilmer, Jul i svingen og viktigst av alt – julemorgen sangen, som funker litt, men egentlig ikke. Vi har enda romjula igjen, så vi får krysse fingrene.

 

Ellers har vi gleden av barna på både streetcenteret, skolen og barnehjemmet i hverdagen. Der er det alltid så mye smil og latter, og i perspektiv gjør det liksom ikke så mye om man har julestemning eller ikke lenger.

Vi gikk alle inn med veldig ulike forventninger til denne litt ‘utenom det vanlige’ julen, hvor man blir utfordret på mer enn ett plan. det er liksom så mye i oss som peiker mot å gjøre julen så norsk som overhode mulig, men likevel ønsket om å oppleve julen som er inspirert av den balinesiske kulturen og tradisjonen. Vi endte opp med en veldig rolig jul, med møte i Hillsong, secret santa og australsk/brasiliansk grillmat. Litt utenom det vanlige fra både norsk og balinesisk tradisjon, men likevel var det en utrolig koselig og velykket jul.

Grunnet litt tekniske problemer blir det dessverre ikke en videoblogg denne gangen, derfor slenger vi rikelig av bilder med.