Aldri før «i nyere tid» har flere ønsket å ta et år på Gå Ut Senteret. Selv om det er lenge igjen til skolestart, er det mye som tyder på at du som starter i august blir en del av en stor gjeng som skal oppleve mye sammen!

Når dette skrives, har hele 50 søkere takket ja til plass. Det har ikke skjedd på mange år, og aldri så tidlig som i midten av februar! Og fortsatt kommer det søknader til alle linjetilbudene.

Helt fullt på Global disippel?

Som vanlig, er det aller størst interesse for linja Global disippel – med 4,5 måneder praksis i utlandet. Denne linja er godkjent for 40 studenter, og akkurat nå er det faktisk like mange som har takket ja til plass!

Av erfaring vet vi at noen bytter til andre linjer – eller til og med andre skoler – i tiden frem mot skolestart. Men når vi har ringt årets søkere, syns vi å merke at det er mange flere som allerede har «landet» på Gå Ut Senteret enn tidligere år. Veldig mange sier at de har bestemt seg og at de gleder seg til å begynne.

For å undersøke dette nærmere, spurte vi søkerne som har takket ja på Global disippel;

«På en skala fra 1 til 5, hvor sikker er du på at du starter på Gå Ut Senteret til høsten?
1 = Veldig usikker, 5 = Veldig sikker.»

Svarene har rett og slett vært overveldende. Blant de 38 som har svart, er gjennomsnittet 4,5! Hele 32 søkere har svart 4 eller 5. Det er med andre ord en veldig motivert og dedikert gjeng som kommer sammen i august! 🙂

Linjeleder Barbro er klar for en ny, stor Global disippel-klasse til høsten.

Venteliste

Noen få søkere er fortsatt usikre på valget sitt, så det er fortsatt ikke umulig å få plass på Global disippel. Vi vil fylle på kontinuerlig fra venteliste, og vi vet at det hvert år er noen som f.eks. velger å bytte til en av de andre linjene.

Hvis du ennå ikke har søkt på Global disippel, vil du enten kunne bli tildelt en ledig plass – eller få tilbud om plass på Faith in action, som har 1,5 måned utenlandsopphold og mye felles undervisning med Global disippel.

Faith in action og Bare bibel

Også på de andre linjene er søkningen veldig godt i gang! Dette er linjene for deg som vil oppleve verden, men som ønsker mer undervisning, mer menighetsliv, mer individuell veiledning og mer tjeneste i Norge. Både Faith in action og Bare bibel er to kraftpakker av et bibelskoleår, som jeg vil anbefale på det sterkeste.

Vi håper på mange varme undervisningsdager i hagen både på høsten og våren.

Facebook-gruppe for neste års studenter

Har du takket ja til plass, eller vurderer du Gå Ut Senteret neste år? Bli med i Facebook-gruppen for neste års kull, og hold deg oppdatert med informasjon frem mot åpningsfesten 21. – 23. august.

Har du ennå ikke søkt?

Søk om plass i dag! Vi lover å gjøre alt vi kan for å tilby deg en plass på den linjen du helst ønsker. Og greier vi ikke det med én gang, skal vi gi deg beskjed så snart en mulighet åpner seg. Velkommen!