Faith in action

Et helt år med dybdeundervisning, veiledning, tjeneste – og seks ukers praksis i utlandet. Perfekt for å utvikle tro og misjonalt liv.

+ Dybdeundervisning
+ Veiledning annenhver uke
+ Tjeneste gjennom hele året
+ Seks uker i utlandet

Vil du gå på bibelskole, vokse i tro og være til tjeneste for Gud?

Som student på Faith in action vil hverdagen din bestå av…

Undervisning. På dagtid har du undervisning, som regel med resten av klassen, og noen ganger felles med de andre klassene på skolen. Etter den daglige morgensamlingen er det to undervisningstimer før og tre timer etter lunsj. Undervisningen på Faith in action er lagt opp til mye samtale mellom lærer og klassen, så du vil garantert kunne få svar på det du lurer på.

Veiledning. Faith in action tilbyr et unikt veiledningsopplegg for deg som student. Ved skolestart får du tildelt en personlig veileder, eller mentor, som vil følge deg gjennom hele skoleåret. Tema for veiledningsamtalene følger både innholdet i undervisningen og opplevelsen med din faste tjeneste. På den måten kan du lære mye og bli utfordret på områder du ønsker å utvikle deg innenfor.

Tjeneste. Læring er mer enn bare undervisning. På Faith in action får du lære og utvikle deg i en fast tjeneste gjennom hele året. Det er det som er Faith in action. Blant tjenestene du kan velge finner du arbeid blant innvandrere og flyktninger, menighetsarbeid, barne- og ungdomsarbeid, kontakt med ungdom i risikosonen for rus og kriminalitet, Alpha-kurs og fotball på tvers av kulturer.

Praksis i utlandet. Gjennom våre samarbeidspartnere har vi kontakt med ulike typer misjonsarbeid i over ti forskjellige land. Vi gleder oss til å la deg få en smak av misjon i utlandet gjennom seks uker intensiv teampraksis. Praksisland og teamfordeling bestemmes først etter skolestart på høsten, og vi vil gjerne høre dine ønsker om destinasjon eller type tjeneste.

Hvorfor Faith in action?

Sjekk ut alle emnene på Faith in action.

Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share