For noen uker dette har vært! Vi er av de få som får dra på jobb hver eneste dag, i en tid hvor store deler av landet er stengt ned. Vi er utrolig takknemlige for at vi har så mye å gjøre!

Sprell

Vi starter med sprell. På tross av alle arbeidsoppgaver og ting som skal gjøres, har vi funnet tid til å finne på sprell og ha det gøy sammen. Vi bestemte oss for å ha bursdagsfeiring hver måned for teamet. Så den 16. februar hadde vi karneval-bursdag med sjokoladekake, fastelavensboller, pinata (katta i sekken) og brettspill. 

Team-bursdag med boller og brettspill!

Videre har vi hatt vinterferie (som egentlig kan få sitt helt eget blogginnlegg da det var så innholdsrikt). Vi kan nevne at selve ferien var en ganske så optimistisk kjøretur med Endres bil, Brith, opp til Lyngen for en hyttetur med andre «Global disippel» studenter, og ned igjen til Stjørdal. Kort fortalt var det trangt og godt! 

Endre måtte stelle godt med Brith på vei til Lyngen i vinterferien

Vi har også fått en “ny” (for noen av oss i hvert fall) idrett å drive med; buldring. Det har akkurat åpnet en buldrehall i Stjørdal. Det har blitt en plattform for å få nye venner, spesielt for Endre. Vi ble ganske slitne etter første buldring med en ungdomsgjeng fra byen. Likevel satte Karen Johanne og jeg oss ned med kam og heklenål, og lagde dreads på Endre rett etter buldringa. Tre filmer og ni timer(!) senere hadde han 22 tjukke dreads på hodet. Trist nok som det var ble de tatt ut etter en knapp uke, fordi det var umulig for han å sove… Selv om det var noen artige dager, er vi glade for å ha en uthvilt Endre tilbake. 

Barnevakt

Med barnevakt mener vi jobben vår på Fagerhaug, og med barna vi har ekstra tid med på ettermiddagene. På skolen er det fortsatt høyt tempo og utfordrende, men også lærerikt. Et kult, nytt tilskudd til timeplanen vår er å være med på taekwondo med barna. Dere kan selv se for dere at det er en time med mye latter og morro!

Kyrkjeliv

Her er det virkelig store ting som har skjedd! For det første har vi fått starta opp med Gudstjenester igjen i Misjonskirka. Det har vært en velsignelse å endelig få komme inn i miljøet, og kjenne at vi er en del av fellesskapet der. I løpet av de siste ukene har det foregått mye bra.

Intervju med Margot og Kjell Haltorp i misjonskirka

«Det kuleste som har skjedd de siste ukene er at seks ungdommer har sagt ja til Jesus! «

Vi har hatt besøk av både Thomas Neteland og Kjell Haltorp samme helg, og for en glede det var. Det ble fort litt stressende å hjelpe til med planlegging og styr, men det var utrolig lærerikt og inspirerende. Det går kjempebra med Bibelgruppa som Endre holder på med. Den vokser stadig og det er utrolig gøy å se. Karen Johanne og jeg har har blitt invitert med på en jentegruppe i vår alder. Det er veldig deilig å kunne få være med på noe der vi får ta imot og bare være en del av et fellesskapet, uten å måtte ha så mye lederansvar.

Det kuleste som har skjedd de siste ukene er at seks ungdommer har sagt ja til Jesus! Vi får virkelig se at Gud jobber her og har store planer for Stjørdal.

Bønn

Vær gjerne med å be for de nye kristne og unge i Stjørdal. Det er mye spennende som skjer her, og vi ønsker at Gud skal fylle hele denne plassen! Vi gleder oss til de siste seks ukene i Stjørdal men først blir det deilig med en liten påske ferie.

GOD PÅSKE!

Herlig soloppgang fra verandaen

Bibelskole neste år?

Inntaket for neste skoleår er godt i gang! Sjekk ut de ulike linjene og søk om plass i dag.