Noen ganger kjennes Gud nær, andre ganger helt fjern for oss. Noen ganger skylder vi på Gud for alt som har gått galt i livene våre, og noen ganger er vi så takknemlige til Gud at vi ikke kan holde tilbake gleden vår. Noen ganger glemmer vi Gud helt, og andre ganger så inkluderer vi Han. Noen ganger går vi til Gud for gode råd, andre ganger liker vi å være helt selvstendig. 

Vi mennesker kan gjøre så mye godt, og samtidig så mye skade. Ikke bare på medmenneskene våre, men også kloden. Og det er ikke alltid vi behandler oss selv så godt heller. 

Nå, la meg vende om negativiteten til noe positivt, med et spørsmål: Hva er Guds bilde av deg, du som leser dette? Altså, hva tenker Gud om deg? Gud er nemlig nær oss, hvert sekund. Han sitter ikke i himmelen og titter ned på oss av og til når Han føler for det. Nei, Han er med oss i livene våre. 

Der jeg mislyktes i livet mitt, der reiste Gud meg opp igjen og ga meg ny styrke. Når jeg mislyktes igjen, så reiste Gud meg opp igjen. På de stedene i livet mitt der jeg var alene, var Gud nær. Når andre mennesker sviktet, så sviktet aldri Gud. De gangene der jeg ikke følte verdi, så kom Gud og viste meg nåde. De gangene andre mennesker såret meg, der kom Gud og viste meg sin kjærlighet.    

Dette er et annet bilde av Gud, altså Guds bilde av hvert eneste menneske, inkludert deg. Gud setter deg utrolig høyt, og Han elsker deg mer enn du kan ane. Gud er med deg, hver dag. Gud er med deg i livet ditt, og Han skapte deg i sitt bilde. Vårt eget bilde av Gud kan forandre seg, men måten Gud ser på deg forandres aldri. Han er alltid like nær, like kjærlig, like god og like sterk – og Han er alltid der for deg.