Pizza, lek og moro

Det hele startet med innsjekk på Trondheim vandrerhjem og Rosenborg studentby. Her ble spente studenter og foreldre møtt med lukten av nystekte vafler og en forventningsfull stab. Velkomsten fortsatte, ettersom de ble fulgt opp i deres nye leiligheter, med en fruktkurv og en liten hilsen på spisebordet.

Etter at koffertene var på plass gikk studentene samlet opp til ærverdige Berg prestegård og nøt pizza mens foreldrene rundet av deres informasjonsmøte. Praten gikk i ett og latteren steg i været da studentene løp rundt i hagen for å vinne bli kjent-lekene! Deretter gikk turen til Salem menighet – for det finnes ingen bedre måte å avslutte dagen på enn med en studentgudstjeneste!

Hagefest på Berg Prestegård

Dagen «derpå», fikk de heldige GUS-studentene delta på enda en gudstjeneste etterfulgt av hagefest på Berg prestegård. Både Salem menighet og foreldre var invitert til pastasalat, grillmat og isbar. En siste farvel med familie og GUS-året er offisielt i gang!

Bibelnerden på husbesøk

De første dagene er det mye nytt og spennende, men det kan også være en vanesak for mange å bo hjemmefra. Derfor var det ekstra hyggelig med middagsbesøk fra staben allerede på mandagen. Her fikk studentene hjelp til å få inn en god rutine på husmøter og ikke minst prøvd seg på å lage mat sammen!

Årets første eventyr

På Gå Ut Senteret er det umulig å komme utenom noen skoleturer til vakre IMI-stølen. Allerede på onsdagen satt studentene i bussen på vei opp mot Oppdal for den beryktede oppstartsleiren. Her konkurrerte blant annet alle i GUS Games 2021 og kjempet for harde livet for vinnerplassen. Dagene gikk i melkesyre, låtskriving, barberskum, øksehogging, og kreativ problemløsning av alle mulige slag!

Samtidig fullførte Bare bibel sin første bok, Efeserbrevet, og Global disippel fikk begynne å jobbe med blant annet gudsbilde og kommunikasjon på tvers av kulturer.

Ellers bestod uka av både morgen- og kveldsmøter, snacks i alt for store mengder og lange netter! Den eventyrlige uka på IMI-stølen ble rundet av med Bibelens troverdighet på agendaen og deretter dro studentene oppbygd hjem etter tre innholdsrike dager.

Den første tiden her på Gå Ut Senteret har gått så det suser, men året er så vidt i gang! Bare bibel har fortsatt 65 bøker igjen å granske og Global disippel har både en viktig forberedningstid og en spennende reise i vente.

Vi i staben fryder oss over å få følge en så Jesus-gira gjeng dette året og gleder oss til å se hva mer Gud har lagt til rette for! Med han i fokus, kan ikke dette bli noe annet enn et knakenes godt år!

Sjekk ut vår instagram for jevnlige oppdateringer fra GUS-hverdagen!