30. november flyttet vi fra byen Cuenca der vi blant annet gikk på språkskole og bodde i forskjellige vertsfamilier, til byen El Tambo som ligger på hele 3000 meter over havet! Her har vi startet på jobben vår som lærere på den kristne trespråklige skolen Mushuk Kawsay, som betyr «nytt liv» på urbefolkningsspråket kichwa.

Etter vår første dag på skolen ble vi med de andre lærerne til parken i sentrum av byen for å dekorere til jul! Parken er delt inn i områder som de forskjellige skolene i byen har ansvar for å pynte. Det gjør at det blir en intern konkurranse mellom skolene om hvem som har mest pynt.

På kvelden var det tid for lystenning! Julelysene i hele Ecuador tennes 1. desember, og dagen feires med korps, kor, dans og taler om julens budskap. Elevene i 6. klasse på skolen vi jobber på, sang en ecuadoriansk julesang foran en stappfull park der store deler av byen hadde møtt opp. Det var en stor begivenhet både for elevene og lærerne, og vi føler oss velsignet som fikk være med å delta på denne store dagen.

Juletreet tennes
Parken lyser opp den mørke kvelden

Vi i Team Ecuador ønsker dere alle en god førjulstid!

Dios los bendiga