Da vi ankom Addis tidlig morgen 5. november, ble vi møtt på flyplassen av vår etiopiske vertsfamilie som vi skal bo hos hele oppholdet. Vår «etiopiske mamma», Bslenta, er også mentoren vår og hun tar godt vare på oss. Tidligere i desember, en dag da vi var ute, pyntet de til og med fellesrommet vårt med juletre og julelys!

De første fire ukene våre bestod av språkskole ved SIL international. Det har vært svært givende, ikke bare på grunn av språklæringen men også fordi vi har hatt gode samtaler med lærerne om kultur og livet generelt. I tillegg har vi snakket med medstudenter og fått bli kjent med flere som driver med bibel oversetting til noen av de rundt 80 språkene som snakkes i Etiopia.

For 2 uker siden hadde vi storfint besøk fra Norge da veileder Synnøve og ettåring Silje kom for å se hvordan livene våre i Addis ser ut. Denne uken fikk vi en introduksjon til My Sisters som vi skal jobbe med resten av tiden vår her og vi ble blant annet vist rundt i tre ulike barnehager, hvor vi skal jobbe i to av dem. Vi fikk også se inni et nytt utdanningsbygg som My Sisters jobber med.

God førjulstid fra oss i Team Etiopia!