Mye glede

Hverdagen i barnehagen er spennende, aldri stille og det er utrolig givende å jobbe med barna. Å få tilbringe tid med de gladeste, mest energiske og til tider mest snørrete ungene vi har møtt, gir oss mye glede og tidlige kvelder.

Gutta på hjemmebesøk hos et av barna i barnehagen

Hjemmebesøk

Etter å ha jobbet i barnehagen i to uker fikk vi være med på et hjemmebesøk. Noe vi både har gruet oss og gledet oss til. Det er lett å glemme hvordan de egentlig lever når vi ser dem i barnehagen med klær fra Norge. Når vi kom hjem til barna forsto vi enda mer av hvor heldige vi er som har vokst opp i Norge, med både sko på beina og rennende vann i springen. Det setter dype spor å se hvor store forskjellene er, og vi er utrolig takknemlig for å få mulighet til å se hvordan de lever på nært hold.

Jentene trives på praksisplassen

Familiebesøk i julen

I julen var vi så heldige at vi fikk besøk av familien til Ingrid. De tok med seg både pinnekjøtt, risengrynsgrøt og sjokolade. Dagene med besøk gikk til å vise dem rundt her i Etiopia. De fikk være med på ulike markeder som virkelig er en opplevelse. Her kan du finne alt du trenger og litt til. De var også så heldige at de fikk være med på norsk julegudstjeneste etterfulgt av innføring i å spise Injera og drikke etiopisk kaffe. Dette falt dessverre ikke i smak hos alle, men flertallet var overrasket over hvor godt det var.

Etter å ha vist familien rundt her i Addis Ababa fikk vi et lite avbrekk fra det travle livet i storbyen. Vi kjørte ned til lake Langano og hadde en veldig fin natt på resort ved den eneste innsjøen man kan bade i. Dagen etter satte vi oss i bilen for å kjøre videre til vakre Awassa. Etter en til tider humpete tur kom vi oss frem til den nydelige tomten til NLM, der hagen var full av apekatter som ga oss mye underholdning og frastjålne safarikjeks. Vi fikk også muligheten til å dra på både strutsesafari og flodhestsafari noe som var veldig spennende.

Følg oss gjerne på Instagram for flere glimt fra vår hverdag: @teametiopia

Bibelskole med inntil 4,5 måneder i utlandet neste år? Søk om plass på GUS.no i dag!

Comments

Så trivelig å lese! Kjekt å høre hva dere har opplevd. Fine bilder, også!👏👍