Etter nyttår har vi begynt å jobbe på Kibera skole og Gatina Prince Of Peace Academy i Kwangware. Der har vi har startet med å undervise elevene på skolen om Bibelen, matematikk, engelsk, og naturfag. Ellers så leker vi med barna på skolen og vi stortrives med det vi gjør.

Maasaifolket

Reisen begynte med at vi skulle møte opp på kontoret klokka 15:00 og når vi møtte opp så startet ikke turen før klokka 16:00. Deretter kjørte vi i fire timer og da kom vi fram til Maasaifolket. Første kvelden så viste vi en Jesus-film for folket oversatt til Maasai, fordi mange av dem kunne ikke snakke verken engelsk eller swahili.

Maasaifolket er samlet for å se på Jesus-filmen

Andre dagen våknet vi opp klokka 06:00 for å se på at Maasaifolket slaktet en ku for å feire at en ny person flyttet inn i landsbyen. Det fikk vi lov til å være med på. Etterpå dro vi hjem og slappet av og spiste frokost. Litt seinere på dagen så gikk vi på hjemmebesøk og snakket med noen familier om Gud og evangeliserte for dem.

Seinere på kvelden besøkte vi en internatskole, og der viste vi den samme Jesus-filmen for barna på skolen. Etter filmen delte vi om Gud til dem og spurte dem om hvem som ville ta imot Jesus for første gang. Det var faktisk rundt 20-30 personer som tok imot Jesus den kvelden! Til slutt så ba vi for barna. Neste dag, på søndagen, dro vi til kirken på gudstjeneste før vi reiste tilbake til Nairobi.

Fourteen falls (Thika)

Vi begynte reisen hjemmefra klokka 11:00. Etter hele tre forskjellige matatuer (minibussene som går her i Kenya) kom vi fram klokka 14:00. Da begynte vi å gå til inngangsporten til Fourteen Falls, en gåtur som tok en halvtimes tid. Det var en veldig gøy og fin opplevelse vi hadde. Vi måtte krysse elva og det tok ca 20 minutter å krysse elva. Da vi kom på den andre siden, var det helt magisk! Vi gikk en liten runde på andre siden og på veien tilbake tok vi en liten båt for å krysse elva.