Oj, oj, oj, om kun noen få timer sitter fem veldig spente jenter på flyet på vei til Etiopia. For øyeblikket bærer vi på et lass av følelser; vi gleder oss, er nysgjerrige, spente og gruer oss. Nå har vi sagt hade til flere av teamene, og det er utrolig trist å tenke på at vi ikke ser dem igjen før om 4,5 måned. Så det har vært noen tårevåte timer i dag.

I løpet av månedene på Gå Ut Senteret har vi prøvd å forberede oss på denne reisen og jeg tror vi er klare, men akkurat nå overvinner stresset og usikkerheten alt (for min del hvert fall). Vi skal være borte fra det trygge, varme og gamle veldig lenge. Hvordan kan man forberede seg helt på det liksom?

I Etiopia får vi gleden av å jobbe på My Sisters, som er et dagsenter for barn. I tillegg har vi mulighet til å hjelpe etiopiere med engelskundervisning, og jobbe på et rehabiliteringssenter. Vi føler oss privilegerte, og tror dette blir en opplevelse for livet. Vi gleder oss til å bli kjent med en helt ny kultur, lære av dem, få etiopiske venner, leke med barn, spre godhet og kjærlighet.

Hvem er team Etiopia?

Team Etiopia består av fem jenter; Marie, Marte, Liv Tone, Hanne Therese og Johanne. Dette er en god blanding av jenter fra Vestlandet, Østlandet og Sørlandet. Noen elsker kontroll, og andre har null kontroll.  Ved hjelp av mange teamsamlinger, uker i leilighet sammen og vår gode veileder Einar, er vi nå rusta for både diskusjoner, kriser og savn. Vi støtter hverandre og tror vi skal få det veldig kjekt sammen på vårt eventyr i Etiopia!

 

Comments

Lukke til i Etiopia! Dette blir veldig spanande og kjempeflott!
Me gjer oss til å lese og sjå fine innlegg og bilete.
Gud signing for dykk alle.

Ha en Fantasisk tur jenter , og ta godt vare på hverandre !! Ber om Guds nåde
Og beskyttelse over turen deres ❤️Han er med ❤️

Woho, eg får frysninger! Skikkelig spent og glad på dokkas vegner. GOD tur, lykke te og kos dokke!! For nogen fantastiske jente altså, må Gud velsigna dokke i alt som skjer😍😍😍🙏🏼

Vi følger med dere på bloggen og gleder oss til oppdateringer. Godt å se at Marte har havnet i en så fin gjeng! Ta godt vare på hverandre og spe på med godt med glede og humør, så blir nok dette en opplevelse av de sjeldne. Vi er så glade i deg, Marte! Klemmer fra onkel, tante, Eve og Leon 🙂