På kveldene og i helgene fikk vi oss noen gode venner på kort tid! Det gikk for det aller meste i volley og fotball, men også turer til Brasil, mat, film, basketball og andre aktiviteter. Vi feiret også Oda sin bursdag med pizza og besøk av folkene i kirken. Her er en del bilder fra den siste måneden:

Fotballkampen

Her en søndag så spilte vi Olympia VS Cerro. I Paraguay er dette de to største fotballrivalene, og du MÅ heie på en av dem. Denne dagen skulle disse lagene spille mot hverandre, så vi inviterte alle for å se kampen hos pastorfamilien. Lite visste vi at de ikke hadde kabel til den kanalen. Det gjorde selvfølgelig ingenting. Samtidig som noen spilte volley, satt andre på mobilen på sidelinjen og fulgte med på kampen. Når et jubleskrik utbrøt var det veldig lett å skjønne hvem som hadde fått mål. Heldigvis, med tanke på konkurranseinstinktet til folk, endte kampen 1-1. Senere på kvelden gikk turen til McDonalds, for å feire med en burger. 

Tatt godt vare på

Familien vi har bodd sammen med har alltid vært tilgjengelige, tatt godt vare på oss og tatt oss med på utflukter. En dag var vi på besøk til Cerro Corá som er en veldig historisk by i Paraguay. Mye av krigen i 1870 som preget landet veldig, skjedde her.

På tur!

I tillegg var vi på en veldig hyggelig tur sammen med hele familien den siste lørdagen. Det var en nydelig gård som lå litt øde. Der kunne vi går tur, bade i en foss og basseng og grille. Dette var en helt nydelig dag!

Vi klarer ikke å skjønne hvor heldige vi er som har fått venner i flere forskjellige byer. Og vi er like glade i dem alle sammen!

Nos vemos pronto!