Når det nye skoleåret starter i august 2022, holder Gå Ut Senteret fortsatt til i ærverdige Berg prestegård, like utenfor Trondheim sentrum. Her kan vi nyte sommer- og høstdager i den store hagen.

Men når vinteren setter inn for fullt, flytter vi inn i splitter nye lokaler midt i hjertet av byen. Byggingen er i gang, og et kombinert skole- og menighetsbygg skal etter planen stå ferdig rundt nyttår. Her får vi tett, daglig kontakt med Salem menighet – Normisjons sentrumsmenighet i Trondheim.

Menighetslokalene består i dag av en gammel bygård og en stor menighetssal. Salen skal rehabiliteres og bli helt ny, og det bygges et tilbygg som skal inneholde en flott og åpen kafé med store vinduer ut mot gaten – og skolelokaler i 2. etasje.

Hvorfor flytte?

Vi som har vært på Gå Ut Senteret de siste årene har trivdes veldig godt på Berg prestegård. Men vi merker også at det er mye som kan bli bedre i nye og moderne lokaler. De siste årene har vi blitt såpass mange studenter at vi trenger større plass både til undervisning, lunsj og fritid.

I tillegg til stor kafé og menighetssal, vil vi få tre undervisningsrom, bibliotek, liten sal til morgensamlinger og fellessamlinger – og hele syv grupperom til teamsamlinger, gruppearbeid og selvstudium.

Det er også viktig for oss å samlokaliseres med menigheten som tilhører skolen. På den måten vil studentene våre komme tettere på et aktivt menighetsliv, og få et forhold til frivillige og ansatte som arbeider med et bredt spekter av oppgaver i menighet, diakoni og misjon.

Bli med på innflyttingen i helt nye lokaler!
Sjekk ut linjetilbudet og søk om plass på gus.no.