1. Få tid til det viktige


Som student ved Gå Ut Senteret får du satt av tid til det viktige. Hver dag starter med «stilletid», her får du tid til å søke Gud og få et personlig bånd med han. Finn mer ut av hvem du er, hvem du er skapt til å være og hvem Gud er for deg. Sett av et år for å bygge et godt og stabilt grunnlag som varer livet ut.

2. Bibelskole og menighet i ett

Bibelskole og menighet? Ja takk, begge deler! I Salemhuset ligger både Gå Ut Senteret og menigheten Norkirken Trondheim Salem under samme tak. Her er det egne studentgudstjenester og mye aktivitet. Alt fra vitnekvelder til integreringsarbeid og lovsangskonserter. Dette er en unik mulighet til å komme tett på menighetsarbeidet og lederskapet i kirken.

3. Veiledning og samtale


Når du starter på Gå Ut Senteret får du tildelt en veileder som gir deg personlig oppfølging og veiledning gjennom året. I tillegg til din veileder er alle lærerne på Gå Ut Senteret disponible for en prat eller to etter dine behov og ønsker. Ved behov får du også muligheten til å gå til samtale hos Trondheim Samtalesenter, som er et lavterskel samtaletilbud, plassert i samme bygg.

4. Norges beste studentby


Gå Ut Senteret ligger midt i sentrum i Norges beste studentby, Trondheim. Som student ved Gå Ut Senteret bor du i bofelleskap, noe som gir en god forsmak på livet som student. Det er mange muligheter til å delta på forskjellige arrangementer og aktiviteter i regi av både Laget og KRIK. I tillegg til dette har byen flere menigheter med studentarbeid, så her er mulighetene mange for å engasjere seg og delta på mye forskjellig.

5. Opplev verden – utgjør en forskjell


Som student på Global disippel og Faith in action får du mulighet til å bo over en lenger periode i utlandet. Her vil du få muligheten til å utgjøre en forskjell, og å jobbe med og for lokale. Du får også mulighet til å spre Jesu kjærlighet igjennom dine gaver og talenter, utforske din relasjon med Gud og vokse i din rolle som Jesu disippel.

6. Bibelen, bok for bok


Hvordan henger Det gamle testamentet og Det nye testamentet sammen? Hva gjør egentlig Bibelen troverdig? Hvorfor er Bibelen relevant for meg idag? Dette er noen spørsmål du vil få svar på, på Bare bibel, her vil du få veiledning og grundig undervisning av dyktige lærere og gjestelærere. I motsetning til de fleste andre bibelskolene i landet får du på Bare bibel et dypdykk i Bibelen, bok for bok.

7. Tett på stab


På Gå Ut Senteret er det kort vei mellom student og stab. Staben er alltid på tilbudssiden og vil gjerne slå av en prat med studentene. Her spiser studentene og staben fra både Gå Ut Senteret, menigheten og resten av Salemhuset lunsj sammen hver dag i fellesskap.

8. Gi troen betydning


«Jeg tror, men vet ikke hva jeg kan svare når jeg får spørsmålet om hvorfor.» På Gå Ut Senteret lærer du hvordan du kan formidle troen videre til både mennesker som tror og ikke tror. Alt fra hvordan du kan svare på vanskelige spørsmål til hvordan formidle fra en talerstol. Gi troen betydning og del det gode budskapet med resten av verden.

9. Utfordret og utrustet til tjeneste


Hos oss får du muligheten til å ha en tjeneste eller praksis igjennom året. Her vil du bli bevisst på egne gaver, talenter og sterke sider samt bli utfordret til nye ting. Dette er en god mulighet til å bli utrustet og få et innblikk i hvordan det er å stå i en kristen tjeneste.

10. GUS-stipendet


Er du født i 2004 eller tidligere? Da kan du søke på GUS-stipendet! Det finnes to forskjellige stipend man kan søke på. Ett hvor du kan søke om 30.000 kr, dette er perfekt for deg som enten ønsker å ta et friår før studier eller en pause midt i. Det andre er designet for deg som er etablert i arbeidslivet, men ønsker å ta et år permisjon for å gå Bare bibel, her kan du søke om opptil 350.000 kr. Se https://gus.no/stipend/ for mer info.

Legg igjen en kommentar