For litt over to år siden satt jeg med søknadskjemaet til Gå Ut Senteret foran meg, helt utfylt og klart til å sendes. Bare et par måneder senere møtte jeg opp på Trondheim vandrerhjem for å starte min nye hverdag i det jeg vil si er Norges vakreste by! Nå har du kanskje skjønt at min GUS-reise allerede startet tilbake i 2018, som student på Faith in action. I løpet av det året lærte jeg mye om Gud, meg selv, Bibelen, disippelliv, misjon, kultur og menighet, for å nevne noe. Og når sommerferien nærmet seg, sa jeg meg egentlig godt fornøyd og klar for å studere!

Men nå sitter jeg her igjen. Til høsten blir det Bare bibel, og jeg har sjeldent gledet meg så mye til skolestart som det jeg gjør nå! Året på Gå Ut Senteret startet en lengsel i meg etter å lære mer om hva som står i Bibelen, se det store bildet og hvordan jeg kan bruke det i møte med andre mennesker. Og å starte hver morgen med å samles rundt Guds ord, bli undervist av både Barbro og Lars Olav (++), og å være en del av et oppbyggende, Jesus-søkende miljø enda et år, er en fantastisk bonus. Forventningene er store, men Gud er uten tvil enda større!

Til nå er vi blant andre fire gamle GUS´ere som har søkt og takket ja til å gå Bare bibel. Fire jenter som, siden første året på Gå Ut Senteret, har studert ett eller flere år og vender «hjem igjen» til den solide undervisningen og en hverdag utenom det vanlige. Det høres kanskje skummelt, annerledes eller utfordrende ut å skulle sette studiet på pause for å gå Bare Bibel, men fordelene veier fort opp for seg!

Vi vil gi deg flere gode grunner til hvorfor å gjøre det samme:

  • En fantastisk mulighet til å skape et godt fundament for resten av livet: FOR en mulighet dette er! Det blir et år fylt til randen av god undervisning, bra mennesker og en skolehverdag som handler om å lære mer om og å søke Gud. Videre i livet vil det være viktig å ha et fundament, en grunnmur å bygge livet sitt på, og da vil det være viktig å vite hva denne grunnmuren er for noe. Bare bibel er én mulighet å finne ut av dette på, og jeg håper vi kan dele denne reisen sammen!
  • Kvalitetsmennesker: En av tingene jeg sitter igjen med etter året på Gå Ut Senteret er fantastiske relasjoner! Først og fremst har vi de ansatte. De deler åpent og ærlig om livet som det er, de tar seg tid til å lytte og til å svare på alle spørsmål en måtte ha. I tillegg finnes det en god dose humor hos hver og en av de! Og så har vi relasjonene oss studenter imellom, som er relasjoner hvor det er lov å være seg selv. Vi ønsker å gjøre hverandre gode, søke Jesus sammen, og å vokse i tro og som mennesker sammen! Året på GUS gir bærekraftige relasjoner som varer!
  • Bli bedre kjent med Gud, deg selv og kallet vi har fått: Kanskje en av de viktigste grunnene til å gå Bare bibel er nettopp denne! Tenk å få bruke et helt skoleår på å bli bedre kjent med Han, og gjennom det bli kjent med hvem vi er i Han. Matteusevangeliet avslutter med «Gå derfor ut og gjør alle folkeslag til disipler, …» i kapittel 28,19. I formidlingsfaget kan vi lære hvordan vi på best mulig måte kan nå ut og formidle videre Guds ord til små og store forsamlinger, venner, bekjente og ukjente!
  • GUS-livet: Tur til Israel, GUS-lunsjen hver dag, oppbyggende fellesskap, skole- og klasseturer, volleyball i friminuttet, fellesskapskvelder, Trondheim, dypere og større forståelse, mer kunnskap, utrustning og utfordringer, morgensamlinger, Salem menighet, osv. Det er som du ser MYE bra som følger med!

Vi gleder oss veldig til skolestart og ikke minst til året som ligger foran oss. Håper å se deg som student på Bare Bibel 21.august!