I starten av oppholdet vårt i Bali hadde vi 3 uker språkopplæring i indonesisk. Deretter startet vi ordentlig opp i jobb som lærere på praksisstedet vårt Suwung i Desember. Da var hverdagen fult av mye julefeiring og lek med barna. Etter Jul fikk vi vår første smak av å ha funnet frem til en hverdag i Bali. Da så nemlig ukene mer like ut, og vi startet å komme mer inn i rollen som lærere og i arbeidet i kirken.

Slik ser dermed en realistisk hverdag ut her nå:

Uken starter med at vi jobber som lærere på Suwung på mandag hvor vi er mattelærere denne dagen. Vi bruker rundt 1 time på å kjøre hver vei, så vi drar hjemmefra 9.00 og kommer hjem igjen rundt kl16.00. Da bestiller vi litt mat, eller drar ut å spiser. Gjerne piknik hvor vi kan se solen gå ned:) Mandager har vi også bibelgruppe, så dette kombinerer vi alltid med middag. Resten av kvelden gjør vi noe koselig sammen som å se film, eller bruker tiden slik vi trenger den selv.

Tirsdag jobber vi også på Suwung, men denne dagen som engelsklærere. Senere på kvelden drar vi på ungdomsmøte Youth og drar ofte ut å spiser med lederteamet etterpå.

Onsdag er teamdag, så da bruker vi dagen på å gjøre gøye ting sammen med teamet. Da hender det vi drar å surfer, drar på utflukter, og drar på kafebesøk for å ha teammøte.

Torsdag jobber vi også som lærere på Suwung. Da er vi først engelsklærere, og etter lunsj har vi kreativ time hvor vi for eksempel kan bake, se film eller

Legg igjen en kommentar