Familie tankegangen er noe vi synes er utrolig hjertevarmende, men kan også til tider være ganske forvirrende. Felleskapet og samholdet her er helt unikt og noe vi aldri har opplevd maken til. Å bli glad i disse menneskene er ingen vanskelig oppgave. De er gjestfrie og inviterer stadig på nepalichia, kjeks og suntalaa (klementin), noe vi setter veldig stor pris på. Å få oppleve nestekjærligheten disse menneskene har for hverandre, er en nydelig erfaring i seg selv.

 

 

Familien vi får bo hos er en nydelig gjeng! Vi har to lillesøstre som hjelper oss med nepali, til gjengjeld lærer vi dem litt engelsk. Vinn, vinn situasjon! I tillegg bor svigerdatter og sønn av sjefen selv her. Bhuddimaya (sjefen selv) er vår vertsmamma, og vi kunne ikke vært mer heldig med henne! Den dama er helt fantastisk, og har en stor omsorg for alle rundt seg.

Lukter som en gang var ukjente for våre neser, og smaker som sprenger på tungen som ett fyrverkeri er bare litt av det Nepal har å by på. Har du bare sett Nepal på bilder har du mye i vente, dette landet må oppleves på nært hold! (Men imens du bestiller flybillett kan du få nyte ett lite stykke Nepal i bildeversjon).

 

SKOLEHVERDAGEN:

I det vi setter foten inn på skolegården blir vi møtt med store smil av elevene og et høylytt «good morning miss!». I dag er enda en dag hvor vi er så heldige å få undervise morgendagens helter. Jubelen står i taket da vi annonserer at vi i dag skal ut å leke. Hvite lapper med engelske oppgaver, blir plassert rundt omkring i skolegården. «Førstemann til å gjennomføre flest oppgaver».

Lag etter lag kommer spurtende mot oss med stort engasjement, og gjennomfører oppgaver som de har fått (hva er favorittdyret ditt? Fortell om deg selv osv…).

På denne måten får ungene riste av seg litt «maur i rompen», lære engelsk og samtidig ha det gøy! Hver dag åpner for læring både for store og små og morgendagens helter imponerer stadig.

 

Okhaldhunga er ett sted vi virkelig har fått hjerte for, og det vet vi du også vil få!

Vi er så takknemlig for muligheten vi får, og alle menneskene vi blir kjent med her i Nepal.

Nye erfaringer for store og små, hver dag!

 

Nysgjerrig på bibelskole?

Nå kan du søke om plass på Gå Ut Senteret for skoleåret 2019/2020. Sjekk ut linjene og søk om plass på gus.no.

Comments

Så gøy å høre og følge dere på reisen her. Gleder NEG til neste blogg-brev. 👍🏼😊🇳🇵🇳🇴