De siste ukene

De siste ukene her i Narvik har gått altfor fort, men vi er veldig fornøyde med det vi har fått til. Vi har fått være med på veldig mye spennende den siste tiden. Blant annet har samlingen med unge voksne, som vi startet opp, bare blitt flere og flere. Dette er veldig gøy for oss! Vi har deltatt aktivt på «Supersøndag» og kveldsgudstjenestene til menigheten. I tillegg har vi fått gleden av å besøke mange av de som går i menigheten, hvor vi har blitt utfordret på å dele tro og liv.

Det som er spesielt gøy, er at vi selv på denne korte tiden, har fått se at det arbeidet vi gjør setter spor. Vi ser at det allerede begynner å gro fra de frøene vi har plantet. Man kan med trygghet si at vi gleder oss til å gå på «jobb» hver dag.  Praksis-perioden har utfordret oss på mange områder. Vi har vokst nærmere Gud, nærmere oss selv og ikke minst nærmere hverandre.

En liten avstikker til Lofoten

Vi har også rukket å sett litt mer av Nord-Norge, da vi hadde en fri helg i Lofoten. Denne helgen ble det tid til mye forskjellig. Vi gikk fjellturer til topper over blant annet Henningsvær, tok en ridetur langs kysten av Gimsøya og vi fikk med oss det meste Lofoten har å by på av både natur og vær. Vi hadde noen fine, sene kvelder med temaet og refleksjon av alle ukene her oppe – for en tid det har vært!

Tusen takk!

Med litt blandede følelser takker vi for oss her Narvik. Vi sitter igjen med en utrolig står takknemlighet over de ukene vi har hatt her oppe. Tusen takk til mentor Johanne og Ingrid, menigheten og alle vi har fått gleden av å bli kjent med. Tusen takk for at dere fikk oss til å føle oss som en del av menigheten. Vi kan garantere at vi kommer tilbake. Takk for seks uker med utfordringer, nydelig natur, gode samtaler og velsignelser som vi kommer til å ta med oss videre i livet.

Vær gjerne med å be for Narvik og Narvik Misjonskirke!

Vi sees, Narvik!

Bibelskole neste år?

Inntaket for neste skoleår er godt i gang! Sjekk ut de ulike linjene og søk om plass i dag.