Vi er så utrolig heldige at 5/6 fyller året under oppholdet vårt, og allerede er det 3 stykk som har blitt feiret. Tove ble 20 den 04.01 og Marita 02.02. Vilde fyller snart året, men feiret sammen Marita i Atyra dagen før vi reiste til Pedro Juan. En av de største fordelene med å reise til Paraguay på team, er at vi har fått utrolig mange fantastiske venner. Vi er utrolig velsignet og heldige som får oppleve å feire bursdagen vår på andre siden av jorden med venner og «familie» som vi har blitt så utrolig glade i.

I det siste har vi vært mye borte. Hele januar har vi fartet rundt. Først var vi med å hjalp til på en barneleir. De var noen utrolig flotte dager med lek, morro, sang og gode talere. Etterpå pakket vi om, og reiste på ungdomsleir. Det var noen helt fantastiske dager, som fortjener et eget blogginnlegg. De resterende dagene ble brukt på jobb, noe som vi også har trivest godt med. På grunn av alle planene har det vært lite tid til å henge sammen med vennene våre. Vi benyttet derfor bursdager til å samle kjente og kjære, nye og gamle venner til en kveld sammen før vi reiste videre til Pedro Juan. Mange bilder ble tatt fra både Tove, Vilde og Marita sin bursdag. Bla ned for å se noen av de!

Ettersom vi pleier å være på ungdomsmøter på lørdager, har begge bursdagene blitt feiret etter kirka, som slutter ca. 21. Da har hele dagen gått i innkjøp, forberedelse av bildevegg (veldig viktig her i Paraguay), skjæring av frukt til clericot, pynt av bord og annet.

Vi får alltid mye hjelp av kompisene våre til å hente grill og låne stoler fra kirken, og etter møtet fylles hagen av venner og venners venner. Kvelden slutter på morgenen etter en kveld fylt av latter, kakekrig, tereré og goood stemning! Dette er noe neste års team kan glede seg til. Vi feirer alt som kan feires.