Vårt arbeid i Norkirken

Norkirken er en kirke med mange gode tilbud, hvor de blant annet har alt fra søndagsskole til mannsgruppe. Norkirken er en levende kirke, med John Steinar (ungdomspastor) og Sigmund (hovedpastor) i spissen. Vi har arrangert Tweens på søndagene. Da har vi hatt om «Daniel i løvehulen» og om «Absalom i treet», noe som har vært veldig lærerikt. I tillegg har vi holdt en del andakter og bidratt til ekstremt god stemning i kirken. Vi er også med på et veldig lovende ungdomsarbeid som heter Revive.

Nå har vi snart vært 6 uker i Molde. Vi har opplevd utrolig masse spennende. Molde er ikke bare en spennende by innholdsmessig, men også værmessig. Et av våre viktigste bønnemner før oppholdet var snø og det fikk vi, Gud er god. Etter hvert kom sola frem og vi fikk oppleve at Gud blomstrer i rosenes by.

Maria taler for ungdommene på Revive

Molde friskole

Molde friskole er en liten skole med 46 elever. Her har vi hatt praksis på tirsdager og torsdager, hvor vi har vært med 1.-10. klasse. På tirsdager er vi med på SFO. Vi har også vært med på ungdomstrinnet sine turer med valgfag friluftsliv. Jentene var med på å sykle Sekken rundt, som var en flott tur i nydelig vær. Gutta ble med på overnattingstur på Bolsøya.

Hverdagen i Molde

Vi bor sentralt i Molde og trives veldig godt her. Vi har fått vært mye på tur og kost oss både på fjellet, i skogen og med sjøen. Molde har mye flott natur å by på. Ungdomspastor John Steinar har dratt oss mye med på tur. Vi er veldig takknemlige for tiden i Molde, hvor vi har blitt tatt veldig godt i mot av de lokale.

Bønneemner

  • Arbeidet i Norkirken
  • Siste dagene i Molde, og siste ukene i Trondheim
  • Friskolen

Bibelskole neste år?

Inntaket for neste skoleår er godt i gang! Sjekk ut de ulike linjene og søk om plass i dag.