Et arbeid med mening

Da alle var samlet i Narvik, ventet den berømte koronatesten… Men vi sløste ikke med tiden mens vi satt i ventekarantene! Nei, vi brukte dagene på å bli kjent med vår nye hjemby, og ikke minst planlegging av de første ukene.  Når karantenen omsider var over, startet arbeidet med Super-søndag, middags-besøk, Ungdomsgruppe, Ung Voksen-møte, Betweens-klubb og Åpen Kirke.

Menigheten har et stort fokus på den neste generasjonen, og har et opplegg for hver aldersgruppe. Vi i teamet er involvert i omtrent alt av arbeidet i menigheten. Vi har fått gleden av å starte opp en Ungdomsgruppe og et samlingspunkt for studenter og videregående elever. Det har vært en stor velsignelse å la Gud lede oss i arbeidet, og å se at vi fyller behov i menigheten og lokalsamfunnet.

Vi har mye å henge fingrene i om dagen, og det å se at det vi gjør allerede utgjør en forskjell og setter spor, er helt fantastisk. Daglig opplever vi at folk i menigheten uttrykker at Gud har sendt oss hit til Narvik og Misjonskirken i akkurat riktig tid, og at de er svært takknemlige for at vi er her. Det er så herlig å gi noe av alt det vi har lært og fått på GUS.

Guds skaperverk og nye opplevelser

I tillegg til alt arbeidet, har vi fått tid til å nyte den fantastiske naturen her oppe. Vi har blant annet vært på skitur i nydelige omgivelser og natur til Snolkehytta som ligger på rundt 500 m.o.h. Vi har stått på slalåm på Narvikfjellet skisenter, i tillegg til at vi har sila (som betyr å ake her i Narvik) ned slalåmbakken sammen med familien til pastoren i Misjonskirken. Ellers har det blitt fast helge-tradisjon for teamet at vi ser på «Kompani Lauritzen». Alt dette gjør at vi har en veldig god atmosfære innad i teamet. Hver dag er ulik, byr på nye utfordringer og gleder, og det er alltid noe å finne på. Vi kan på det sterkeste anbefale et opphold i Narvik!

Èn ting er sikkert; vi er utrolig takknemlige for mentoren vår Johanne, pastoren Ingrid i Misjonskirka og alle andre i menigheten som har tatt oss så godt imot, og legger alt til rette for at vi skal få et supert opphold.

Be gjerne for oss!

Vær gjerne med å be for oss, arbeidet vårt og Narvik Misjonskirke.

Følg teamet for regelmessige oppdateringer på Instagram: @fiateamnarvik             

Bibelskole neste år?

Inntaket for neste skoleår er godt i gang! Sjekk ut de ulike linjene og søk om plass i dag.