Nå begynner vi å komme et godt stykke inn i november måned. Det er den nest siste måneden i året og vi merker at temperaturen har begynt å synke her i Trondheim.

Ukene flyr av gårde og det er allerede snart tre måneder siden vi begynte. På en måte føler vi at tiden har gått veldig fort og vi klarer ikke helt å skjønne at tre måneder snart har gått. På en annen side føler vi at relasjonene vi har fått til nå, ikke kan være mulig å få på så kort tid.

Sterke bånd og «FIA-tida»

De streke båndene vi har knyttet til hverandre, gjorde det ekstra vanskelig å si ha det til Global disippel teamene som nå har reist ut for 4,5 måneder. Likevel er vi glade på deres vegne, og synes det er utrolig gøy å følge dem på deres reise. Det er ikke til å legge skjul på at vi også får lyst til å reise, når vi daglig får innblikk i hvordan de har det i utlandet.

Mens Global disippel har begynt utenlandsoppholdet sitt for fullt, føler vi i Faith in action at ”FIA-tida” endelig kan begynne ordentlig. Med to tredjedeler borte fra skolen får vi muligheten til å føre en vanlig samtale under lunsjen, vi får litt ekstra oppmerksomhet og småkos i hverdagen.

For to uker siden hadde vi utreisefest for Global disippel-linja. Dette var en kveld med mange følelser og en kveld vi ble enda mer sammenknyttet. Vi i Faith in action fikk etter hvert ansvaret for festen, og stelte i stand underholdning og opplegg for kvelden. Dette ga oss en mulighet til å uttrykke hvor glade vi er i alle vennene vi har fått på Global disippel. Kvelden inneholdt julegrøt, musikkinnslag, underholdning, nisse, juletregang, bønn og masse glede (og tårer). Vi ser tilbake på festen med stor takknemmelighet.

Alt man kan drømme om

Så hvordan er egentlig hverdagen på Faith in action og hvorfor er det så bra? I løpet av de første månedene her på Gå Ut Senteret har vi innsett at Faith in action er en helt unik linje og inneholder alt man kan drømme om for et bibelskoleår.

Vi blir utfordret og utrustet gjennom bibelundervisning og veiledning, vi bruker det vi lærer i praksis, vi er med på ulike konferanser og får i tillegg muligheten til å være tilstede i Trondheim. Ikke nok med det, så får vi oppleve seks ukers praksis i utlandet.

Nå som Global disippel har reist ut, har vi naturligvis blitt en mye mindre gruppe igjen på skolen. Dette er med på å skape et tettere fellesskap mellom oss og vi har virkelig begynt å se verdien i det å være færre. Når vi er et mindre fellesskap deler vi mer av det vi har på hjertet, både det gode og det vonde. Gjennom det lærer vi av hverandre, vi styrker hverandre og skaper en tillit til hverandre.

«Denne skolen er unik og annerledes på en helt spesiell måte.»

En ting som har overrasket oss veldig med dette skoleåret er hvor bra det er å gå på Gå Ut Senteret. Vi hadde en forventing om at det skulle bli bra på bibelskole, men denne skolen er unik og annerledes på en helt spesiell måte. Vi har VERDENS beste lærere som virkelig ser og lytter til hvordan vi har det. De bruker tid og bygger relasjoner med hver enkelt elev.

Året så langt har vært over all forventning og vi gleder oss SKIKKELIG til alt vi har i vente.

PS: Vil du vite mer om Faith in action? Registrer deg og vær den første som får beskjed når vi legger ut informasjon om skoleåret 2018/2019.

Comments

Så fint å se at dere har det så bra på skolen. Blir spennende å lese hva som skjer framover. Vi følger ekstra godt med siden vårt kjære barnebarn Sandra er der 😊. Lykke til alle sammen med resten av skoleåret og utenlandsoppholdet 😊