ENDELIG nærmer det seg skolestart. Vi i staben gleder oss masse til året som kommer. De to siste ukene har gått til planlegging, forberedelser og stabstur. Nå er vi straks klare for å fylle Berg prestegård med 50 nye, fantastiske studenter! Vi gleder oss til tidenes år – med Jesus, fellesskap og gode opplevelser i fokus.

De to siste ukene

Det må mye planlegging og forberedelser til for å gjøre året best mulig. Gå Ut Senteret har i år tre ulike linjer med totalt 50 studenter. Linjene er ”Global disippel”, ”Faith in Action” og ”Bare bibel”. Sistnevnte er vi spesielt stolte av, da dette er en splitter ny linje.

Et godt skoleår avhenger selvfølgelig av studentene, men også staben. En solid, fin og trygg stab er avgjørende for et godt skolemiljø, spennende læring og trivsel. Vi har derfor fokusert masse på å bli godt kjent innad i staben, med både stabstur til IMI Stølen, besøk hos Barbro og felles lunsj-pauser. Men hvem er egentlig staben?

Storstabstur til IMI Stølen! Ettåringene arrangerte storstab-games 2020.
Takk for en fin tur!

Årets stab

Årets stab består av rektor Ørjan, linjelederne/lærerne Barbro, Synnøve og Lars Olav, kontordama Sigrid og ettåringene Fanny, Brynjar, Frida og Emilie. Dette er en herlig og livlig gjeng, som gjør alt de kan for at Gå Ut Senteret skal være best mulig. Latteren henger løst og iveren etter å bli kjent med årets studenter er stoooor! #gjengen

Hele GUS-staben (med Frida bak kamera) på besøk hos Barbro.

Følg med!

Nå er det kun en uke igjen til skolestart her i Trondheim! Dette blir helt rått! Vi er så gira for året som kommer og alt det fantastiske vi har i vente her på Gå Ut Senteret. Lurer du på mer om oss i staben, om skolestart eller om GUS generelt? Følg oss på insta: @gautsenteret