Det er rart å tenke at vi nå er ferdig med praksisoppholdet i Stjørdal. Det har gått fort, men til tider også utrolig sakte. Siden påske har vi opplevd mye gøy, og den siste uka vår var stappfull av opplegg.

Takknemlige for fellesskapet

Det har vært alt fra konfirmasjonsleir og bibel-og-bil rebus, til high-lining over fosser og tur i fjøset. Vi er utrolige takknemlige for fellesskapene vi har fått være en del av den siste tiden, og vi har tatt til oss alle inntrykk og minner før vi reiste tilbake til Trondheim for en halvannen uke siden.

Endre fikk prøve seg på high-lining over Storfossen

Èn ting vi så tydeligere mot slutten av oppholdet, er hva slags påvirkning Gud har hatt i Stjørdal. Det er så mye bra som foregår gjennom menigheten. Blant annet Unge voksne møter, Tweens, ungdoms-møter og konfirmasjonsarbeid, i tillegg til vanlige gudstjenester.

Gode relasjoner og vennskap

Det har vært trist å si hadet til alle vi har hatt kontakt med og bygd relasjon med gjennom de siste månedene. Ironisk nok har vi brukt mye mer tid på vennskap de siste ukene, enn vi har ellers under oppholdet. Nå som vi har begynt å bygge gode relasjoner og vennskap, skal vi flytte vekk… Når det er sagt, er vi utrolig takknemlig for at vi har fått så gode venner i praksisen vår!

Vi har hatt noen herlige måneder i Stjørdal, og kommer til å savne praksisen! Samtidig har det vært en glede å komme tilbake til Trondheim. Gjerne vær med å be for alt arbeidet i Stjørdal, og for den siste tiden på Gå Ut Senteret!

Takk for nå, Stjørdal!

Bibelskole neste år?

Inntaket for neste skoleår er godt i gang! Sjekk ut de ulike linjene og søk om plass i dag.