«Når jeg vurderte å gå her var hvilke praksisplasser som fantes veldig viktig» forteller Nivetha som går linjen Faith in Action i år.

På Gå Ut Senteret er nemlig ikke praksis forbeholdt utenlandsoppholdet. Elevene på Faith in Action bruker omtrent 2 timer i uken på en selvvalgt praksisplass. Hver tirsdag hjelper Nivetha innvandrere med lekser på KIA. Her er en liten smakebit på noen av praksisplassene Gå Ut Senteret tilbyr.

KIA – Kristent interkulturelt arbeid

KIA har som slagord «Et varmere Norge» og ønsker å møte våre nye landsmenn med likeverd, omsorg og vennskap. Visjonen er: «Et flerkulturelt felleskap, i menighet og samfunn». Her får du ta del i et varmt fellesskap, gjennom blant annet leksehjelp og språkkafé.

Solid

Solid er menigheten Salem Trondheims  arbeid for og med tenåringer. Hver fredag er det tenåringsgudsjeneste med møe, deretter noe sosialt, kafé, brettspill, biljard, fotballspill eller andre aktiviteter. På Solid kan du bidra som leder, og bygge relasjoner med tenåringene i Salem.

22B

22B Kontaktsenter eies og drives av Salem meninghet, og driver forebyggende arbeid blant ungdom i Trondheim sentrum. Målgruppen er ungdom i alderen 15 – 23 år. Tiltaket består av miljøarbeid, oppfølgingsarbeid arbeidstrening og et nyetablert boligarbeid. Her kan du få bruke tid med, og vise omsorg for ungdommer.

Impuls

Impuls er en ungdomskonferanse som arrangeres hver vinter for å inspirere og utfordre unge mennesker til å elske Jesus og være kirke. Impuls Trondheim samler mellom 400 og 600 ungdommer fra hele Midt-Norge og enkelte deler av Vestlandet og Nord-Norge. Gjennom helga får ungdommene være med på tilbedelse, bibelundervisning, seminarer, konserter og godt fellesskap.

Søndagsskole

Hver søndag samles alle generasjoner til gudstjeneste i Salem. Gjennom søndagsskolesamlinger vil man utruste hvert enkelt barn med en grunnleggende tro på Jesus som følgesvenn både i hjemmet, fritiden, barnehagen og skolen. Barna lærer om Jesus, synger, leker og koser seg sammen med ulike aktiviteter og har stort fokus på relasjonsbygging.

Soul Children

Soul Children er et kor for barn fra 5. – 10. klasse. De møtes hver mandag og har øvelse, litt snacks og en andakt. Her får du være en del av et team som ønsker å være der for barna som kommer.

Fotball

Velger du fotball som praksisplass får du være med å lede et ukentlig fotballtilbud på tvers av kulturer på kveldstid i Trondheim. Lite er så universelt og fellesskapsbyggende som fotball, og dette er en arena som skaper tillit, vennskap, mestring og relasjoner.

Andre aktuelle praksisplasser Gå Ut Senteret har brukt er Studentlaget og Alphakurs.

Gjennom praksis får du mulighet til å bidra og utvikle deg innenfor en selvvalgt tjeneste, og ikke minst få nye erfaringer og relasjoner.

Faith in Action til høsten? 

Det er ikke for sent å søke plass for skoleåret 2019/2020! Året består av grundig undervisning, veiledning, praksis og 6 uker utenlandsopphold.

Les mer og søk i dag!