God stemning, meningsfulle samtaler og innholdsrike hverdager er bare noe av det vi har fått erfare når en herlig blanding av forskjellige ungdommer samles.

Forvetninger

«Nå som jeg har landet litt og funnet meg til rette, har jeg fått tid til å tenke over forventningene jeg har til dette skoleåret. Jeg ser for meg at dette blir et år det vi blir utfordret og utrustet. Et år der vi blir bedre kjent med Gud, Jesus, Den hellige ånd og oss selv. Jeg gleder meg over muligheten til å spre det glade budskapet både til trøndere og sør-amerikanere. Jeg tror alle har godt av et år som dette. Et år der vi har mulighet og tid til å stoppe opp og reflektere. Dette er en unik mulighet til å bli sterkere i troen og helt konkret se hvordan Gud ønsker å bruke hver enkelt.»

Team Paraguay

For akkurat en måned siden inntok fem jenter med ulik mengde nervøsitet Trondheim. Det tok ikke lang tid før kjennskap ble til vennskap og komfortsonen ble drastisk utvidet. Det har vært utfordrende og spennende og tenke på at vi skulle bo sammen og reise 4,5 mnd til utlandet med mennesker vi aldri hadde møtt før. Utfordringen ble omdannet til trygghet innen første helga var omme, noe alle setter enormt stor pris på. Team Paraguay består av Oda, Tove Karin, Marta, Marita, Rikke og Vilde.

Trondhjææm

Til tross for at vi bare har tilbrakt en måned i Trondheim, er vi allerede forelsket i byen. Trondheim er full av liv og glede. Det spares heller ikke på attraksjonene. Krigsmonumenter og finmalte hus pryder gatene langs elva som deler byen i to. Det beste med byen er likevel Salem. Denne er vi så heldige å få kalle vår menighet. Her har vi blitt tatt utrolig godt imot, og føler oss allerede hjemme. Alle GUS- elevene har nå valgt en tjeneste i menigheten som vi skal få utfordre oss på før vi reiser ut.

Hver lørdag samles 400+ studenter til gudstjeneste. Salem har et unikt fellesskap som inkluderer både store og små. Dersom du er ny i byen og leser dette, bli med da vel! Du vil ikke angre.

Skoleåret har startet helt fantastisk bra, og vi fra team- paraguay kan ikke vente til fortsettelsen.