Paraguay

Tett på menighet og tett på misjon!

På team Paraguay får du bo og jobbe tett på en norsk familie utsendt som misjonærer.

Misjonærene Camilla og Thomas Bølum Kjørstad har selv gått på Gå Ut Senteret for å forberede seg til misjonærtjeneste. Sammen med guttene Samuel (8 år) og Jeremia (3 år) bor de i Atyrá, en liten by som ikke ligger langt fra hovedstaden Asunción.

Enkelte perioder får teamet utfordrende praksis bl.a. med praktiske oppgaver, på daghjem, hjem for psykisk utviklingshemmede og på leirer og arrangementer.

Hverdagen vil bestå av å hjelpe til i menighets- og misjonsarbeidet. Dere blir med på ungdomsmøter, søndagsmøter, arbeid for barn og praktisk arbeid.

«TUSEN TAKK | MUCHÍSIMAS GRACIAS #thebestyearofmylife»

– Sanan (Global disippel 2016/2017)

Teamet bor sammen og i tilknytning til familien Bølum Kjørstad, som også blir mentorer for teamet. Det er kort avstand til den lokale menigheten.
Hele hverdagen i Paraguay er menighetsliv. Dere vil bli en del av den lokale ungdomsgjengen, ha praksis i barne- og ungdomsarbeidet og ellers hjelpe til der det trengs.
Det er en fordel om du kan noe spansk hvis du skal til Parguay, men teamet får et intensivkurs i spansk med egen språklærer i begynnelsen av oppholdet.

PARA-
GUAY

Erlend om hverdagen i Paraguay

Følg årets Paraguay-team

Årets Paraguay-team er på plass i Atyrá. Følg de på reisen!

Webhotell levert av Nordic Hosting AS