Menighet, barn, ungdom og funksjonshemmede i Paraguay!

Team Paraguay bor i byen Pedro Juan, bare få minutter fra grensa til Brasil. Her får du jobbe på et daghjem for vanskeligstilte barn, som drives av ekteparet Alfredo og Mirian Saucedo. Foreldre som ikke har råd til å betale, får ha barna sine her på dagtid, slik at de kan tjene penger til familien. Teamet får nær kontakt med barna, både på daghjemmet, og på barneleirer, hvor de deltar som ledere.

Dere vil også få to ukers praksis på et senter for psykisk utviklingshemmede, i idylliske Ypacarai. I Pedro Juan blir du godt tatt i mot av den lokale menigheten, Filadelfia. Her knyttes nære bånd til både gamle og unge. Med mange nye venner får du oppleve Paraguays inkluderende og gjestfrie kultur på nært hold. Kanskje en av grunnene til at flere av dem som har vært på team i Paraguay tidligere år, har valgt å flytte tilbake?

«TUSEN TAKK | MUCHÍSIMAS GRACIAS #thebestyearofmylife»

– Sanan (Global disippel 2016/2017)

Praktisk

#1 Teamet bor sammen på samme tomt som barnehagen og pastorfamiliens hus ligger.

#2 Hele hverdagen i Paraguay er menighetsliv. Dere vil bli en del av den lokale ungdomsgjengen, ha praksis i barne- og ungdomsarbeidet og ellers hjelpe til der det trengs.

#3 Det er en fordel om du kan noe spansk hvis du skal til Parguay, men teamet får et intensivkurs i spansk med egen språklærer i begynnelsen av oppholdet.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share