Hverdag

Timeplan og samlinger.

Timeplan

09.00 – 09.55: Morgensamling
10.05 – 11.45: Undervisning
11.45 – 12.30: Felles lunsj
12.30 – 15.05: Undervisning

Morgensamling

Hver skoledag starter kl 09.00 med felles morgensamling. Her har vi forkynnelse, bibellesing, bønnegrupper, lovsang, nattverd – og personlig stilletid hver dag. Morgensamlingene er pulsslaget i hverdagen.

 

Måltider og lunsjavtale

De fleste måltidene lages felles i bofellesskapene, men med vår lunsjavtale får du servert felles lunsj på skolen hver dag. Vi får levert ferske brød fra lokalt bakeri. Mange mener lunsjen på Gå Ut Senteret er dagens høydepunkt!

Veiledning

Som student hos oss får du en egen veileder som følger deg opp i forhold til personlige, sosiale og åndelige spørsmål. Veiledning foregår både som gruppesamlinger og individuelle samtaler.

Fellesskapskvelder

I Trondheim skjer det mye, og studentene våre er med på mange ulike aktiviteter på fritiden. Men hver uke er det fellesskapskveld for hele skolen. Da er vi sammen for å spille spill, se på film eller gjøre noe annet sosialt.

Turer og sosialt

I tillegg til undervisningen skjer det mye på på kveldstid og i helger. Vi reiser på turer, spiser middag sammen, går på båltur i marka, spiller volleyball osv. Gled deg til et innholdsrikt år!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share