Velkommen til Trondheim!

Norges beste studentby.

Trondheim er kjent for å være Norges beste studentby. Byen er oversiktlig og urban med sine 180 000 innbyggere og omtrent 30 000 studenter.

I tillegg til alle fellessamlinger og -aktiviteter på skolen, har Trondheim mye å by på av fritidsaktiviteter for enhver smak. Du vil alltid ha noe å finne på etter skoletid, og vi garanterer at du ikke vil kjede deg!

Både fra bofellesskapene og skolelokalene er det kort vei til fots eller på sykkel til sentrum, eller Midtbyen, som det heter i Trondheim. I området innenfor Nidelva finner du parker, kaféer, butikker, kino, teater, restauranter og alt annet som hører hjemme i en storby.

Utenfor sentrum finner du flotte turområder, både langs sjøen og i marka. Dersom du er i Trondheim på vinteren kan du innta milevis med skiløyper under stjerneklar himmel og nordlys.

Foto: Åge Hojem/Trondheim Havn

Psst! Trodde du at Trondheim ligger langt nord? Hvis du trekker en linje fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord, kommer du til Trondheim før du har passert to femtedeler av strekningen. Det går raskere å kjøre fra Oslo til Trondheim enn fra både Bergen og Stavanger til Oslo.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share