Studer ved NLA mens du tar et år på Gå Ut Senteret

Vi er stolte av å kunne tilby våre studenter en unik mulighet til å kombinere et år på bibelskole med studier ved NLA høgskolen. Dette samarbeidet åpner opp for at du som student kan ta enkelte emner ved høgskolen samtidig som du tar et år hos oss. Dette gjør at du får utvide din faglige kompetanse og få dykke dypere inn i noen av emnene vi underviser i på Gå Ut Senteret.

Hverdagen med høgskole og bibelskole

NLA høgskolen har opprettet et studiesenter i Trondheim, og de holder til i samme lokaler som Gå Ut Senteret. Hverdagen hos oss er tilrettelagt så det skal være lett å kombinere bibelskole og og høgskole. Undervisning fra NLA høgskolen er integrert i timeplanen vår, slik at alle våre studenter vil delta i den gode og relevante undervisningen. Mange av emnene er nettbaserte, som gjør det mulig å fullføre om du skal ha praksis i utlandet.

Hvilke fag kan du ta?

Emnene som tilbys blir fastsatt rundt nyttår. Vi jobber tett med NLA for å kunne tilby relevante og interessante emner, som for eksempel interkulturelle studier, kommunikasjon og livssyn og praktisk teologi og ledelse. Følg med for mer informasjon om hvilke emner du kan ta!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share