Bangladesh

 BANGLADESH

BOSTED

Dhaka

SPRÅK

Bengali / engelsk

BLOGG FRA BANGLADESH

Få en variert arbeidspraksis i hovedstaden Dhaka.

I Bangladesh vil hovedpraksisplassen være på senteret Basha. Her vil teamet være to-tre ganger i uka. Det er en arbeidsplass for kvinner som har vært utsatt for eller er i risikosonen for menneskehandel, hvor barna til kvinnene som arbeider går i barnehagen. Oppgavene består bl.a. av å bidra i barnehagen og å gi opplæring innenfor IT (Facebook, Instagram, Word, Excel, bilder og så videre).

Én gang i uka vil dere være på Martin Luther College. Dette er en kristen videregående skole støttet av Normisjon i Norge. På skolen jobber teamet som engelsklærere og miljøarbeidere med blant annet ungdomsarbeid og kristne samlinger knyttet til internatet på skolen.   Her får du tilbringe en del tid sammen med ungdommene på hostellet hvor de bor, snakke, spille spill og delta i kveldsbønnen deres.

Det kan også bli mulighet for å bidra som baristaer på North End Café. Det har vist seg å være en veldig god arena til å evangelisere, både i ord og handling. Mulige tilleggspraksiser kan også være å bidra i ungdomsarbeidet til Dhaka Youth Fellowship, eller i et misjonsrettet kirkeprosjekt på universitetet.

På praksisstedet Basha får du god tid til å vise omsorg til barna.

«Utenlandsoppholdet har gitt meg større innsikt i hvordan verden fungerer, som jeg kommer til å ta med meg resten av livet.»

– Marie (Global disippel 2019/2020)

Praktisk

#1 Teamet bor sammen i en leiligheten i hovedstaden. Her har dere eget bad og mulighet til å lage mat.

#2 Dere vil bli en del av et nyoppstartet kristent ungdomsarbeid som samler unge mennesker hver fredag.

#3 Du kommer langt med engelsk i hovedstaden, men det er en fordel å kunne noe bengali. Hele teamet deltar på språkkurs i begynnelsen av oppholdet.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share