Etiopia

Utgjør en forskjell blant de fattigste av de fattige.

I hovedstaden Addis Ababa får du være med på et meningsfylt arbeid som hjelper de fattigste blant de fattige.

Vår samarbeidspartner My Sisters Women’s Welfare driver blant annet flere barnehager, førstehjelpsklinikk og sosialt arbeid i hovedstaden. På Etiopia-teamet vil du få jobbe med barn i en av deres barnehager.

I tillegg planlegger vi at neste års team skal få praksis i organisasjonen Win Souls for God, som hjelper kvinner som har blitt utsatt for prostitusjon.

Addis Ababa har opplevd en veldig vekst de siste årene. På grunn av sult, fattigdom, uro og mangel på arbeid har en mengde mennesker strømmet til. Du vil kunne utgjøre en forskjell for mennesker i en vanskelig som lever under vanskelige forhold.

«Jeg har lært masse om hvem Gud er. Dette har jeg lært av etiopierne.»

– Sunniva (Global disippel 2016/2017)

Teamet bor sammen i et gjestehus med kort avstand til den ene barnehagen som blir praksissted for teamet. Gjestehuset har dobbeltrom og enkeltrom, og en hyggelig dørvakt passer på hele døgnet.
Søndag er kirkedag. Da går dere til International Evangelical Church, som er en stor, internasjonal kirke med flere titalls nasjonaliteter. Etter gudstjenesten går man ut og spiser, før det er Young Adults Group på ettermiddagen.
Det offisielle språket i Etiopia er amharisk. Etter ankomst i november 2018, får dere tre uker på språkskole for å lære å kommunisere på lokalt språk. Det er nyttig i møte med barn og andre dere kommer i kontakt med både gjennom arbeid og på fritiden.

ADDIS
ABEBA

Sunniva om hva hun lærte i Etiopia

Følg årets Etiopia-team

Årets team er på plass i Etiopia. Følg de på reisen!

Webhotell levert av Nordic Hosting AS