Faith in action - Gå Ut Senteret

Faith in action

Et helt år med dybdeundervisning, veiledning, tjeneste – og 1,5 måned praksis i utlandet. Perfekt for å utvikle tro og misjonalt liv.

+ Dybdeundervisning
+ Veiledning annenhver uke
+ Tjeneste gjennom hele året
+ 1,5 måned i utlandet

Inntak for skoleåret 2021/2022 er i gang. Søk om plass i dag!

Vil du gå på bibelskole, vokse i tro og være til tjeneste for Gud?

Som student på Faith in action vil hverdagen din bestå av…

Undervisning. På høsten og våren foregår undervisningen for det meste sammen med Global disippel-klassen. På vinteren går vi mer i dybden på emner som Bibelen, menighet og lederskap, med god tid til samtale og spørsmål i timene. Skoledagene starter med morgensamling, deretter to undervisningstimer før og tre timer etter lunsj.

Veiledning. Faith in action tilbyr et unikt veiledningsopplegg for deg som student. Ved skolestart får du tildelt en personlig veileder, eller mentor, som vil følge deg gjennom hele skoleåret. Tema for veiledningsamtalene følger både innholdet i undervisningen og opplevelsen med din faste tjeneste. På den måten kan du lære mye og bli utfordret på områder du ønsker å utvikle deg innenfor.

Tjeneste. Læring er mer enn bare undervisning. På Faith in action får du lære og utvikle deg i en fast tjeneste gjennom hele året. Det er det som er Faith in action. Blant tjenestene du kan velge finner du arbeid blant innvandrere og flyktninger, menighetsarbeid, barne- og ungdomsarbeid, kontakt med ungdom i risikosonen for rus og kriminalitet, Alpha-kurs og fotball på tvers av kulturer.

Praksis i utlandet. Gjennom våre samarbeidspartnere har vi kontakt med ulike typer misjonsarbeid i over ti forskjellige land. Vi gleder oss til å la deg få en smak av misjon i utlandet gjennom 1,5 måned intensiv teampraksis. Praksisland og teamfordeling bestemmes først etter skolestart på høsten, og vi vil gjerne høre dine ønsker om destinasjon eller type tjeneste.

Priser

Administrasjonsgebyr 2 000 kr
Skolepenger 33 775 kr
Konferanser/uteopphold* 30 725 kr
Boutgifter** 50 000 kr
SUM 116 500 kr

* Kostnader for uteopphold varierer fra land til land.
** Med forbehold om endring og variasjon i husleiesatser. Boutgifter utgår dersom du allerede har egen bolig.

Lånekassen

Lånekassen gir inntil ca 150.000 kr i studiestøtte til studenter på Gå Ut Senteret.

Du må selv søke om støtte på lanekassen.no. Søknadsskjema åpnes vanligvis i april/mai.

 

Hvorfor Faith in action?

Sjekk ut alle emnene på Faith in action.

Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share